Само в 7DniBansko.bg

Е няма такава държава! Шефката на биячите, които млатиха екип на Нова, е дарител на…полицията

7 Dni Bansko17.04.20171880
Охранители от фирма “Омега 69” са атакували журналистите от Нова телевизия. Фирмата е на бившата жена, на сочения като наркобос Къро. Куриозното е, че Светлана Каменова е…дарител на полицията. В същото време ченгетата вече трети ден отказват да кажат арестувани ли са бандитите.
В петък вечер репортерът Мария Милкова и операторът Огнян Пенев от Нова телевизия бяха нападнати на магистрала „Тракия”. Нападението е станало пред очите на десетки свидетели.

Нападението е извършено малко след 22.00 часа в петък на километър 146 на магистрала „Тракия”. Двамата пътували към Стара Загора.

Операторът Огнян Пенев изпреварва лек автомобил, когато го застига черна кола със затъмнени стъкла. Тя му присветва да се отдръпне от магистралата. В този момент се появява втора кола, също със затъмнени стъкла, която ги засича.

Нападателите слизат от колите, нанасят побой на оператора Огнян Пенев и отнемат телефона на Мария Милкова, защото смятат, че записва случващото се.

Къро е сочен като знакова фигура от близкото минало, част от високите етажи на групировката ВИС.

Любопитна е фигурата на човекът, който взима телефона на Мария Милкова. Той има няколко фирми, една от които се занимава с хазарт и има казино по границата. Той е и съдружник в тържището за плодове и зеленчуци “Слатина”. Там той е в съдружие отново с бившата съпруга на Къро.

Иначе самата Светлана Каменова е сред дарителите на Първо РПУ чрез “Слатина Булгарплод” ЕАД, което е предоставило три компютъра и принтери. “Слатина Булгарплод” беше приватизирано през 2007 г. от консорциум, в който участват фирми, близки до “Химимпорт”. По време на сделката консорциумът беше представляван от Светлана Каменова, все още съпруга на издирвания по онова време Красимир Каменов-Къро.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *