Само в 7DniBansko.bg

Г-жо Фандъкова, вземете пример от Банско! Докога ще треперите от 24 еко-джендери!? Изгонете ги от паветата

7 Dni Bansko28.03.201822140
42

Странен човек е г-жа Йорданка Фандъкова! Няма друг кмет на столица по света, който да държи 2 милиона души заложници на цикъла на 24 еко-джендери.

Точно толкова протестираха последния четвъртък. Тогава времето беше студено и дори материалното стимулиране не успя да изкара повече хора на снега. Нищо, че са готови да дадат винаги акъл как да спасим природата през зимата.

Смешно бе да гледаш росната китчица Ковачев да се крие под финяшко чадърче от палавите снежинки!? Този ли еко-джендер ще спасява природата!? Останалите и те от тоя сой. Абе протест, в който буквите по плакатите са повече от хората, които ги носят, какво да го обсъждаш!?

Защо обаче Фандъкова трепери от тези. Утре, ако е хубаво времето, сигурно пак ще излязат 200 души да затварят в час-пик ключови столични кръстовища и да вгорчават живота на софиянци.

Кметицата да вземе пример от Банско. Тук първо прогониха еко-бароните, след това не им дадоха нито глас на изборите за смешната им партийка. И сега такива като Белев и Ковачев не смеят да стъпят. Фандъкова също трябва да действа вече твърдо. Защото на софиянци ще им писне, а те като банскалии знаят какво да правят с такива еко-джендери!