Само в 7DniBansko.bg

Банско е гвоздеят на БНТ следващия уикенд! 11 преки предавания по Канал 1

7 Dni Bansko26.01.2017190

От 3 до 5 февруари БНТ1 и БНТ HD ще излъчват пряко от Банско стартовете от Световна купа по сноуборд. Зрителите ще имат възможност да проследят състезанията в паралелния слалом и паралелния гигантски слалом, както и в спийд бордъркроса. Страната ни е със силни позиции в тези дисциплини, където се състезават носителят на Световната купа Радослав Янков и утвърдената ни звезда в бордъркроса при дамите Александра Жекова.

Българската федерация по ски получи домакинството на кръг от Световната купа по сноуборд от сезон 2016/2017 година, което е признание за нашите състезатели и добрата репутация на града-домакин в организацията на престижни състезания.

В рамките на един уикенд Банско ще приеме над 200 състезатели от световния елит в сноубординга, сред които и двете ни звезди Янков и Жекова.

„В петък и неделя са паралелните дисциплини с участието на Радослав, а в събота Сани ще зарадва привържениците на белите спортове в Банско с участие в супер атрактивния спийд бордъркрос. Зрителите на БНТ HD ще могат да проследят 18 старта, а 11 от тях ще намерят място и по БНТ 1. Гвоздеят в програмата е шоуто от Банско в началото на февруари“, разказва спортният коментатор на обществената медия Георги Славчев.

Състезанията от Бъндеришка поляна ще бъдат съпътствани от коментарни студия, за да могат зрителите на БНТ да получат пълна картина за най-голямото спортно събитие в зимните спортове в България през 2017 година.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *