Само в 7DniBansko.bg

Нечувано великденско просветление! Корнелия маха БСП от “Позитано”

7 Dni Bansko15.04.2017282

Представители на социалистическата партия са направили неофициално запитване до областната управа в София има ли възможност БСП да се нанесе в сградата на СДС на “Раковска” 134. Информацията е от високопоставен източник в областната управа, съобщава столичен ежедневник. Поради празничните дни официална информация от областния управител Диана Тонова не е получен.

Според източниците от БСП се загледали в емблематичната сграда на десницата, защото на “Позитано” им било вече много тясно. Миналата година социалистите трябваше официално да се простят с голяма част от помещенията в сградата си. До това се стигна, след като през август Софийският градски съд след водене на 20 години дела уважи претенциите на 12 реститути към централата на БСП. Към края на годината голяма част от кабинетите на левицата, бяха изпразнени. Опразнен бе и партерът. Така на БСП остана правото да ползва няколко кабинета плюс централния вход и кинозалата, в която се провеждат пленумите. Сега след като СДС не може да мине 4 процентовата бариера за влизане в парламента и загуби правото си да ползва държавен имот, социалистите са преценили, че ще е голям ход да се преместят на “Раковска” 134. Така щели не само да се разположат на по-широко, но щели да нанесат и съкрушителет морален удар върху и без това умрялата десница.

Дори и да се нанесат обаче във доскорошните владения на СДС, социалистите отново ще трябва да се стеснят. Причината е, че и на “Раковска” 134, част от сградата бе върната на реститути – включително салонът, в който се провеждат пресконференции.

2 коментара

 • Нина Янкова

  15.04.2017 at 11:53

  Дано е вярно. Позитано и Леге са дипломати спасли от опожаряване София, когато турците бягат загубили войната. А БКП/БСП/ подпали държавата.

  Reply

  • Рита

   15.04.2017 at 23:27

   Акълът ти е в пламъци.От такив,като теб, страда и се топи българския род.

   Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *