Само в 7DniBansko.bg

Това вече е смешно! Зелените олигарси не излезли вчера на протест срещу Пирин, било им неекологично студено!!!

7 Dni Bansko23.03.2018111633
21

Те даже вече не са жалки, а само смешни! Уж са еколози, а когато страдат щъркелите, тях ги няма. Уж са екозащитници, а ги е страх от…студа!

Може да не ви се вярва, но е факт. Вчера зелените олигарси и платените им сподвижници ги нямаше никакви на протест срещу Пирин. Причината – на томабелевците им било много студено. Поради което си останали вкъщи.

Вие представяте ли си колко са преяли тези с пари, щом и единствената им финансова кауза – убийството на Банско, вече не може да ги мотивира да се разходят из жълтите павета!? Така беше и по-миналия четвъртък, когато в София пак имаше сняг. ПРи това вчера изместиха протеста по обяд, когато щяло да е по-меко времето.

Хора, това вече е смешно. Потъналият в сняг Пирин го бранят хора, които ги е страх от сняг!?!?!? Ама какво искаш от наглеци, получаващи милиони да броят щъркели, но криещи се на топло в мезонетите си, когато същите тези щъркели страдат. Така де, те получават торби с пари да броят, не да помагат.

ПП: Някой може ли да покаже зимна снимка на Тома Белев в планината!?

 

3 коментара

 • Стоян

  26.03.2018 at 21:50

  Няма еколози у нас. Всички са платени марионетки на разни олигарси като Прокопиев и сие и ги полват за мръсни поръчки.

  Reply

 • Сиси

  26.03.2018 at 23:47

  Абе като има далавера и на -50 ще излязат, ама не е имало кой да плати тоя път.

  Reply

 • Иванов

  27.03.2018 at 14:01

  Явно Иво Прокопиев, който вдъхновява “Зелените” и тези протести, просто е забравил да им плати месечната вноска и затова Тома Белевци са си останали вкъщи!

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *