Само в 7DniBansko.bg

Пристрастен! Тончо Токмакчиев залага жена си на комар, като няма пари

7 Dni Bansko14.04.2017350
Актьорът и продуцент на забавното предаване „Шоуто на Канала” по БНТ Тончо Токмакчиев е заложил жена си Нели на комар след загубен бас.  Комикът се обзаложил с други две звезди от шоуто – Камен Воденичаров и Марта Вачкова, че нашите национали по футбол ще се върнат с медал от първенство в Португалия. Като залог обещал жена си.

Куриозната случка често се припомняла в компанията на Тончо. „Залагам я, бе! Тя е изпитан кадем. Колкото пъти съм я залагал, толкова пъти ЦСКА е бил „Левски”, пенил се подпийналият актьор, който бил върл фен на червения отбор.

„Знам, че ме залага. Ние така се запознахме. Тончо беше загубил пари на покер, но искаше да продължи да играе. Излязъл навън и така ме срещна в Морската градина в Бургас. Каза ми: „Ела тука да изработим едни пари. Ще те заложа, все едно си ми гадже”. Може да звучи налудничаво, но се съгласих. Отидох, той си върна парите, че и за ресторант спечели. Още в заведението ми предложи. Каза ми: „С теб много ми върви. Трябва да се оженим!” Оттогава все ме залага за нещо си, но не ме е губил. То ще се чуе, като се случи”, с чувство за хумор коментира съпругата му Нели, която е куклена актриса, пише “Таблоид”.

loading...

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *

loading...