Само в 7DniBansko.bg

Не е истина съпругата на Ваня Джаферович от какво го спасява (Лична драма)

7 Dni Bansko14.04.2017690
Жената на Ваня Джаферович, който след „Сървайвър” и „ВИП Брадър” сега жъне успехи в шоуто „Като две капки вода”, го спасява от шокираща драма и до ден-днешен.

Бившият футболист в последно време има сериозни паник атаки, които съумява да предотврати благодарение на жена му Евгения. И все пак у него продължава да тлее безпокойство, което произтича от перфекционизма му.

„От малък винаги съм искал повече. Искал съм да направя нещо, може би е клише, но да променя света. Това още е останало в мен. Критичен съм към себе си, което ми е големият проблем. Много съм търпелив с хората, което е важно, обаче често не съм доволен от себе си”, признава Ваня.
Футболистът допълва, че във всичко се раздава докрай. Така и във футбола, което му коства няколко контузии, операции и в крайна сметка край на активната кариера. „Освен това съм хипохондрик. За всяка болест започвам да чета в интернет и да мисля дали може да я имам”, откровен е Ваня.

Това му безпокойство датирало отдавна, но особено се изострило, след като баща му починал. Той си отишъл неочаквано от инсулт. Все пак Ваня съумял да го види. Посетил го в болницата в Загреб, където бил настанен, пише “Таблоид”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *