Само в 7DniBansko.bg

Невиждана наглост! Душманката на Банско брои 300 хил. лв. на Рачков, за да е…”еко”

7 Dni Bansko25.01.2017421

Наглостта на министъра на околната среда Ивелина Василев, която е главният виновник все още да няма приет нов план за управление на Пирин, е безкрайна!

Вместо да подгони подопечните си да приключат плана за Прин, който ще развие целия регион и ще вкара още милиони в хазната, Василева се е заела да харчи усилено министерски пари в последните си часове във ведомството. Припомняме, че на среща със жителите на Банско Василева ОБЕЩА до края на 2016-а да бъдет приет плана!

Вместо това, тя ще даде през 2017 г. на съгражданина си Димитър Рачков още 150 000 лв. хонорар за участие в няколко представления. Парите стават общо 300 000 лв. Тази голяма сума е за участие на актьора в кампанията “Яко е да си еко”. Това е инициатива, която цели да се възпитават децата да пазят природата и животните.

Средствата са огромни дори за стандартите на Холивуд. Там известните актьори участват в такива кампании абсолютно безплатно с благотворителна цел. За жалост у нас българските звезди не постъпват като американските си колеги.

Скандалното в случая е, че Рачков участва, също добре заплатен, и в клип на месарската фирма “Чех”.

Там Рачков под трофейните рога на елен, рекламира салами от “автентично дивечово месо”. От една страна получава пари от министерството за запазване на биоразнообразието, а от друга, няма скрупули да рекламира, как колят диви животни и правят колбаси от тях.

коментар

  • Боряна Георгиева

    31.01.2017 at 11:14

    Отдавна се разочаровах от продажното поведение на “господарите” и от очевадно двойните им стандарти на себеутвърждаване….явно добре захлебват от най-разнообразни НПО-та и могат да си позволят лукса да не бъдат българи по убеждения…Българщината е присъща на бедният обикновен малък човек !….А не на охранени и алчни “български” граждани !…

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *