Само в 7DniBansko.bg

Скандално фото! Син на роден олигарх, който пори манекенки като риби, отиде в курорт №1 в света и даде 40 000 евро да го пръскат с шампанско

7 Dni Bansko20.03.201847400
владимир вутов

Българи празнуват в Courchevel… Moët се лее на фона на „Шушана“ !!!Гледайте и плачете! Българи празнуват леейки шампанско за над 40 000 евро на френските Алпи под звучите на песента „Шушана“.

Това съобщава таблоидът „Топ Преса“.

Заведението е известният гръцки ресторант „Намос“, а мястото е френският ски курорт един от Топ 5 на света – Courchevel. Марката на шампанското както се вижда е Moët, а в това заведение бутилката се предлага за 350 евро за един брой.

Основното действащо лице по информация на „Топ Преса“ е Владо Вутов, сина на един от най – богатите българи Цоло Вутов. Той участва в изграждането на доста инфраструктурни проекти, един от който е магистрала „Струма“.

Ако ви е любопитно как изглежда Роман Абрамович, Наоми Кемпбъл, Дейвид Бекъм или Джордж Клуни в ски екип, посетете френския диамант Куршвел. Има една подробност, която да вземете предвид – курортът е диамант във всяко едно отношение, особено когато си плащате сметките.

Според класация на британско издание Куршвел е най-скъпият курорт в Европа. Квадратният метър там струва 36.9 хил евро, за влекове давате 216 евро седмично, а най-достъпната бира е 12.50 евро. Куршвел има репутацията и на най-добрия ски курорт в света.

Владо Вутов е известен и с това, че пори манекенки като риби. Последната, която мина под ножа му бе Цеци Красимирова.