Само в 7DniBansko.bg

Разпукаха Румен Радев: Кой идиот го прати да говори за секс пред народа!?

7 Dni Bansko13.04.2017191

Академик Петър Иванов, преподавател по социална психология, реагира гневно на обръщението на президента Румен Радев във връзка с уседналността.

Ето иронично-гневните размишления на академика по темата:

В първото си обръщение към нацията президентът Радев говори за “дълбоко проникване”, употребява с трогателна наивна лаичност точно този израз, без да му прави впечатление (каква селска неосведоменост!), че самият термин “проникване”, или пенетрация, е термин с категорична сексуална конотация, и той въобще не се използва в дипломацията и международните отношения, а се използва в сексологията и в известен смисъл в сексуалната патология. 

Кой да му каже на льотчика, брежневистът Иво Христов ли, някой агент на ДС от съветниците му ли, или кака ти Корнелия от с. Крушовица, кой?

Пенетрацията, или проникването, дълбоко или плитко, е полов акт, сношение, съвкупление, известно и като копулация, като коитус, или на вулгарен български език като “еб..не”, в традиционното разбиране се дефинира като генитален контакт между две особи с цел сексуално удоволствие и наслада, а също и за продължаване на рода – така пише в Уикипедията, в статията “Полов акт”, така го разбират по целия бял и образован свят това “проникване”.

Между другото, проникването при по-напредналите в областта на секса може да се осъществи и негенитално – по орален или анален път.

Сигурно става ясно, че използването на емблематични сексуални термини в Обръщение на Държавния глава към нацията далеч не е е уместно, освен ако не е с нарочна подигравателна цел, освен ако не е е тъпа глума, измислена от болен мозък на “Дондуков” 2. Като гледам физиономиите на някои хора там, това ми се вижда напълно възможно.

Във всички случаи пред нас е, според мен, поредният чутовен гаф (те следват един след друг) на пенсионирания военен, заемащ, уви, най-високия пост в бедната ни държавица!

коментар

  • Светла

    13.04.2017 at 21:30

    Господин академик, знаете ли поговорката:”Гладна кпкошка,просо сънува.”? Ние, не академиците, разбрахме г-н Радев. Вие ако имате незадоволени нужди, вземете мерки.

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *