Само в 7DniBansko.bg

Съвет към стачкуващите срещу правителството: Обърнете внимание, Цеко Минев ще прави ски-мол в Пирин!

7 Dni Bansko16.03.20184370
нещастници

С все по-рехавите си протести екоталибаните от жълтите павета вече будят единствено насмешка. Снощи из центъра на София се разходиха по-малко от 200 души!

Това не убягна от окото на експерта Владимир Каролев, който “зарадва” стачкуващите вече и срещу правителството с убийствен пост във Фейсбук:

Колеги, излагате се. С такива рехави протести бай Валери и бай Нено никога няма да клекнат да ви пуснат пак проекта за червеногушите гъски за 50 млн. лв. Трябва да възстановите сериозната организация и ресурс. И да опресните пропагандата, че за 4 месеца ни пирон не се заби в Пирин, та явно нещо старата за 48% не лови дикиш. Примерно, предлагам “Застрояват 448% от Пирин”. Да обвиним Цеко Минев, че превръща Пирин в първия ски мол в света. На първият етаж ще са пистите за деца, че най-полегато. На втория ще са пистите и лифтовете за възрастни. Третият етаж ще е огромен клон на ПИБ от 400 000 декара, а четвъртият етаж ще е ски скок шанца – пускаш се и направо изхвърчаш от покрива на мола. Петият ще е най-малък – 200 000 декара дъскорезница на Георгиус Георгиу, в която 24/7 ще се бичат вековни мури на минимум 448 години. Общо – 448% от Пирин.