Само в 7DniBansko.bg

Не е истина! Бивша футболна шефка от София си сложи силикон, стугна дупето и започна да се млати яко!

7 Dni Bansko12.04.2017250

Става все по-страшно за дамите, които се увъртат около ерген №1 на столицата – Жоро Бирмата. Майка му Лидия Станоева предприе неочаквани мерки, за да увеличи собствената си безопасност, а и тази на сина си.

Скалата се превърна в истинска фурия на ринга. Бизнесдамата се поддържа в перфектна форма след развода, а освен това с бокс държи и нахалниците настрана, твърди HotArena.

Знойната брюнетка, която неотдавна се раздели с Евлоги Станоев, всеки ден нахлузва ръкавиците и раздава крошета.

Тя успешно подрежда спаринг-партньорите си на ринга и се справя доста добре.

Лидия сама признава, че искала да се обучи за самозащита. Тя наела личен треньор по тайландски бокс, наричан още муай-тай.  И независимо, че има много обожатели, се справя сама.

След развода бившата футболна шефка за норматив промени визията си. Тя сложи силикон в деколтето, стегна дупето и избели зъбите.

А за да се поддържа във форма, се поддържа чрез крошета.

Най-желаната свекърва в България продължава да бъде и първа приятелка с приятелката на сина си–Алисия. Въпреки слуховете, че певицата и Жоро Бирмата са разделени, двете са в прекрасни отношения.

Станоева бе в идеални отношения и с бившето гадже на Бирмата–Преслава. Лидия бе убедена, че тя е идеална снаха, но вследствие двете прекратиха контакта помежду си.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *