Само в 7DniBansko.bg

Корнелия, да беше КОР да ти го набие човек, а то – разум

7 Dni Bansko11.04.2017120

Бойко Борисов направи днес нещо невиждано в тази държава. След като остави комунистите да спемелят първия пост в държавата – президентския, им даде на тепсия и втория – председателския в Народното събрание.

Никой, никога и никъде не се е отказвал от толкова много власт. Само да има мир и най-накрая тая държава да вземе да тръгне малко напред.

И какво направи бившата СДС-сподвижничка на Иван Костов в разрушителната му приватизация? Отказа! Заради един милион избиратели, дето са зад нея.

Ех, Корнелия, да беше КОР да ти го набие човек. А то – разум.

Е, поне Корни, както и вика Ламбо, вече е истинска комунистка. Като бащата на веселия идиот, дето я следва навсякъде. Така де, някъде комунистите за кефа на 300 шумкари, взривиха църква в центъра на София и избиха стотици. Тогава откъде накъде сега за кефа на един милион, ще се съобразяваме с други 7? Стоим в опозиция и чакаме да взривим я Народното събрание, я България.

ПП: А като Корни и идиота и са в опозиция, какви точно ще ги прави другия в тричленката им, на който държавата ще му даде 60 милиона, за да строи опера на своята си земя? И как по-точно ще гласува срещу правителство, от което чака толкова пари?

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *