Само в 7DniBansko.bg

Мъже по целия свят мечтаят да вдигнат тези крака! Нищо, че тя си има мъж и две деца. А и това дупе…(СНИМКИ)

7 Dni Bansko10.03.201833500
1

Открай време шведките се славят със своята красота. Сега всички мъже от скандинавската страна са изгубили ума си по 34-годишната красавица от Стокхолм Иа Остергрен.

И има защо. Стройната хубавица е висока 178 сантиметра, а дължината на крака й е цели 108 см. Като малка била високо, кокалесто момиче и не се отличавала с особена привлекателност. За да се превърне в секс символ обаче, се наложило доста да се потруди в залата.

От 2014 година тя не спира да качва свои снимки в социалните мрежи. Благодарение на прекрасното съчетание между спортна фигура и дълги крака, тя бързо се превръща в звезда в Инстаграм. Към момента младата жена има близо 140 000 последователи в мрежата.

Остергрен качва снимки както от дома си, така и от спортната зала, а фотосите й по бельо събират хиляди харесвания. Много шведски тийнейджърки често я търсят за съвети. “Вие наистина вдъхновявате! Силна жена”; “Краката й са просто прелест” и “Постоянната и упорита работа създава съвършенство” са само част от коментарите под постовете й.

Да бъде с такава красавица е мечтата на всеки мъж. За жалост, сърцето на Иа отдавна е заето. От няколко години момичето е щастливо омъжено и има две деца.

Превод: БЛИЦ