Само в 7DniBansko.bg

Жестоко унижение! Вижте какво разчекване застигна Кирил Домусчиев

7 Dni Bansko11.04.2017631

Кирил Домусчиев преживя едно от най-големите унижения в живота си. При това причинено от собствения му сайт “Блиц”.

Кафеникаквата медия изригна в неделя с две “чутовни новини” – олигархът щял да занимава ГДБОП с Марк Зукербърг, който разрешил във Фейсбук да има фалшив профил на Домусчиев.

Получи се обаче група “Обратен ефект”. Домусчиев бе разчекнат със стотици коментари, които извадиха на светло и най-тъмните му тайни. Администраторите от “Блиц” се принудиха да разчистят много от мненията, което пък веднага насочи общественото недоволство към налаганата цензура.

Така опитът да се придаде страдалчески образ на олигарха Домусчиев не само се срина, но и се превърна в публично бичуване на собственика на завода в Пещера, в който с газ бяха убити двама работници.

коментар

 • ГОРД АРМЕЕЦ

  11.04.2017 at 14:47

  От Русито, майна, им взеха креМвиршите и ги хвърлиха в река Дунав! Домус Ага да си направи списък на кого трябва да дава пари, за да не забравя! А Петричев, Кафу и Мисиджан са се забавлявали в хотел. ДомусА май е
  забравил да преведе еврата на съдията.
  ЯВНО ТУРСКИЯ ОТБОР НА ГЕЛОСАНИЯ ***,ЩЕ ИМАТ МНОГО ПОВЕЧЕ ЗАГУБИ.НО НИКОИ СЪДИЯ В БГ. НЕ РАБОТИ ЗА ЕДНА ЗАПЛАТА,А ГЕЛОСАНИЯ ГИ ВЪЗНАГРАЖДАВА ДОБРЕ! НО БОЛИ НАЛИ ДОМУС !
  Малкият смешен,направо жалък Корабостроител Русие пукна жлъчката на малкият,смешен направо жалък Антибиотик РЯЗАНГРАД…Хахахах
  Край на разговора

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *