Само в 7DniBansko.bg

Тъжна вест в ефира от “Господарите”! Академик Магърдич Халваджиян си тегли куршума!

7 Dni Bansko09.03.2018195630
7

Днес е тъжна вечер в тв-ефира. Теглен бе куршума на мита за големия тв-корифей Магърдич Халваджиян. За пореден път се видя, че при него става с копи-пейст. Трябва ли да измисли нещо, стигаме до “Полицаите от края на града”.

И най-малкия проблем е, че откраднахме половината заглавие от култовия чехословашки филм “Болница на края на града”. Онова чешкото беше класика! Това днешното беше тъжно.

Ама наистина тъжно. Някой от вас гледал ли е друг дебютен епизод на комедиен сериал, при това двучасов, в който да не се е засмял нито веднъж от сърце!?!?!? Извинявайте, но на фона на Геро и другите придворни шутове на арменеца, Къци изглежда направо като българския Мистър Бийн.

Да, Халваджиян е академик. Академик по адаптиране на чужда интелектуална собственост. Всичките му успешни продукции са по лиценз на вече наложени. Евала, измислил го е.

Но пустата арменска уста ненаситна…Зинала да глътне още ефирно време. И този път ще се задави. На всеки сериен филм, дебютният епизод е сред най-силните въобще. Ако това ще е най-силното от “Полицаите”, направо да ги пращат в запаса. Защото времето на милиционерските вицове е безвъзвратно отлетяло.

И дори Зуека и Рачков не могат да го върнат. Всъщност що за идиотия е “Нова телевизия да поставя зрителите си в ситуация като от песен на Графа:

Понеделник вечер – Зуек,

Вторник вечер – Рачков,

Сряда вечер – Зуек,

Четвъртък вечер – Рачков,

Петък вечер – Зуек,

Събота вечер – Рачков

Неделя вечер – Зуека и Рачков…

И този Ненчо Балабанов…Преди да се направи на Бойко, него го допускаха единствено до озвучаване на реклама на “Петрол”. Днес ефирът на “Нова” започва и свършва с Балабанката, влиза от предаване в предаване звездата.

Ей, графомани, това Коста Цонев не си го е позволявал! Може би защото тогава го нямаше Магърдич с цялата си фамилия. Така, де, работа за Бедо трябва да има. Че само с крещене по жълтите павета не става. Там кинтите са до време.