Само в 7DniBansko.bg

От “Момини двори” Банско и животът изглеждат още по-хубави

7 Dni Bansko14.12.2016830

Хотелът се намира в центъра на гр. Банско, на няколко крачки от центъра на града и само на 2 часа път от София. Хотел “Момини Двори” отлично съчетава спокойствието и непринудеността на бутиков хотел с функционалността и отличните удобства на типично битовата обстановка.

Топлотата на банско халище и сластната загадъчност на леко полюляваща се източна дървена щора започват историята, която с удоволствие ще допише всеки, поискал да превърне за няколко дни Момини Двори в свой дом!

Игра на светлини и сенки в едновроменно интимното и открито пространство, в което плавно преливат нюанси, материали и текстури от различни светове.

Капацитета на хотел Момини Двори е 10 стаи и един апартамент, всичките красиво обзаведени и разкриващи уникална гледка към центъра на Банско и търговската улица Пирин.

Проектиран, за да въплъти местния стил, хотелът вдъхва искрено чувство за топлина и гостоприемство и отлично съчетава идеално местоположение, традиционен български архитектурен стил, неповторимо обслужване и удобства.

Не е необходимо да събувате ски обувките, за да влезете в механа Момини Двори и да се насладите на вкусни специалитети от местната и международна кухня, съчетани с отлична селекция от вина в отпускаща атмосфера. Капацитета на механата е 180 места, 100 вътре и 70 на лятната тераса, подходяща през топлите дни. През зимата механата предлага на своите гости и зимна градина, от която да се наслаждават на обилният снеговалеж характерен за ски курорта Банско.

Хотелът разполага с уникална сауна, поръчана специално от Финландия, с прилежаща към нея стая за релакс, която е предназначена за отдих.

Хотел Момини Двори предлага безплатен интернет, организиран транспорт от и до ски лифта. Услугите и удобствата в хотела, съчетани с изключителното местоположение и професионализма на екипа отличават Момини Двори сред останалите преживявания в гр. Банско.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *