Само в 7DniBansko.bg

Тандем №1 на “Пирин Голф” се завърна със сладка победа, грабна торта

7 Dni Bansko10.04.2017630

Пирин Голф и Кънтри Клуб за втора поредна година прие турнира Sweet & Salty Golf Tournament, който се проведе под тематичния надслов „Сладко и солено”. Спонсори на турнира бяха Емилия Ковачева от Банско, с други думи – сладката част от турнира – и хлебопроизводител, дългогодишен партньор на Пирин Голф и Кънтри Клуб, който предостави солената част.

Денят започна със силен вятър и пролетен сняг, които не успяха да откажат най-смелите участници. Дванайсет отбора стартираха, въпреки екстремните условия. Състезанието се проведе на осемнайсетте дупки на корс А в Пирин Голф и Кънтри Клуб. Участниците играха Скрембъл в отбори по двама в общо нетно класиране.

Обявени бяха две специални награди. Наградата за Най-дълъг удар на 11-та дупка спечели Антон Панайотов, а наградата за Най-близо до флага на 15-та дупка, спечели Ивайло Филипов, чиято топка падна само на 1.70 метра от пин позицията.

Дванайсетте отбора успешно завършиха всички 18 дупки от своята игра и въпреки снега, студения вятър и оскъдното пролетно слънце, никой не прекъсна играта си.

На първо място, с отборен резултат от 48 нетни точки, се наредиха хегемоните от миналата година Ивайло Филипов и Христо Божиков. Бившият волейболист на Монтана и Пирин Разлог и пловдивският бизнесмен играха с отборен хендикап от 10. Победата пък затвърди имиджа им на най-успешния тандем в клуба.

Второто място бе за отбора на Симеон Денков и Милко Рушанов, с отборен хендикап от 12 и резултат от 43 нетни точки. Почетното трето място зае отборът на Стоян и Биянка Пандеви, с отборен хендикап от 12 и само точно по-малко от вторите в класирането(42).

По време на церемонията по награждаването на победителите, участниците благодариха на своите съотборници и флайтове за добрата игра, както и на голф клуба за добрата организация. Победителите в турнира пожелаха на себе си и всички присъстващи още много успехи през предстоящия сезон.

Наградите за победителите бяха торти, приготвени специално от Емилия Ковачева.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *