Само в 7DniBansko.bg

Бербатов изуми! Вижте каква кола си купи за половин милион

7 Dni Bansko09.04.20171260

Димитър Бербатов удря в земята футболни звезди като Роналдо с баровско черно „Бентли Континентал GT V8” модел 2012 година. Преди броени дни папараците на „ Уикенд” забелязаха бившата звезда на „Манчестър Юнайтед” да паркира мощния си звяр в Синята зона на централната улица „Шипка”. Повод за визитата на Бербо у нас, който непрекъснато снове по трасето София-Лондон, е голям благотворителен мач, който футболистът организира с бивши звезди на „Манчестър”.

Скъпарското возило на четири колела, което веднага събра погледите на минувачите, има не по-малко впечатляващ огледален номер – 9009. Бербо обаче не се е изръсил нито лев за златния номер, както става обикновено в КАТ, а се е сдобил с регистрационната табела благодарение на жест  от страна на униформените.

Спортното „Бентли” на Бербатов, снабдено с всякакви екстри, не е само символ на престиж за Митко, а и  отговаря напълно на спортния му дух. Возилото, купено за над половин милион лева, ускорява до 100 км за 4 секунди, а максималната му скорост е 303 км в час, споделят запознати.

Бербо обаче си позволявал да вдига километража само, когато е в чужбина. У нас бил примерен шофьор и никога не надвишавал официално разрешената скорост. Освен черния красавец, Митко има в гаража си още 3 мерцедеса и мощен джип „Кадилак”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *