Само в 7DniBansko.bg

Бомба! Койна Русева участвала в първия роден порно филм! По средата на снимките поискала двоен хонорар за…

7 Dni Bansko04.03.201837290
койна русева

Абсолютно неизвестен факт за популярната актрисата е, че тя е озвучила първия български порно филм. Защо го е направила ли? За пари.

Заради контраатовия си глас в секс продукцията тя се изявила в ролята на разказвач. В по-неизгодна позиция се намирали колегите й, които освен че били задължени да следят внимателно гнусните сцени, трябвало и да пъшкат, пише Hotarena.

„Нас ни излъгаха. Първо ни казаха, че ще участваме в еротичен филм и чак после разбрахме, че става въпрос за хард порно. По средата на озвучаването спряхме на почивка за по цигара. Аз казах, че ще продължа само ако ми вдигнат хонорара двойно. В ония страшни за оцеляване години, взехме хубави пари”, връща лентата назад Койна.

Тя премълчава името на филма и автора му. Но всеки човек, наблюдавал с любопитство настъпването на демокрацията у нас, е наясно, че става въпрос за „Секспартия бридж” на Деян Русев – Бърд,  излязъл полулегално през 1990 г.

Именно в тази продукция изгря звездата (а и други големи неща) на Георги Софкин – джуджето, което впоследствие основа „Партията на малките хора”.
Деян Русев се впуска в авантюрата, наречена „първи български порно филм”, когато е третокурсник във ВИТИЗ. Мераклийките за „гола слава” подбира чрез обява във в. „Куриер”. За декор на първото нашенско порно служи т.нар. римска вила на скулптора Пламен Канев в Панчарево.

Практика в порно индустрията е любовните сцени да се снимат с едни актьори, а после други техни колеги от сериозното кино да озвучават пъшканията. Тази традиция е спазена и в „Секс партия бридж”, затова и Койна Русева получила ангажимент към лентата. Справка в интернет, където се въртят клипчета от въпросния филм, доказват, че там  действително звучи нейният глас.