Само в 7DniBansko.bg

ТИМ, вие нормални ли сте да държите Гонзо на работа!? Третокласникът и от футбол не разбира! Вижте днешната му атака към ЦСКА

7 Dni Bansko09.04.2017210

Тези тримата от ТИМ нормални ли са!? Може ли треньор на футболното им бижу да е човек, който освен, че е третокласник, преди малко се разкри и като второкласник във футбола.

“ЦСКА имат претенции към съдийството? Кой има претенции, ЦСКА ли!? Те са наглеци! Стойчо Стоилов и Пламен Марков твърдят, че са ощетени при гола на Черно море. Стоилов не за първи път показва, че не знае правилата – само ще припомня скандалния мач на “Герена”, когато извади Литекс от терена. Пламен Марков и той му приглася. При паса към Иван Коконов с топката играе играч на ЦСКА. Това е смяна на ситуацията, тоест засада няма. Да им е честита победата, но нека и да понаучат футболните правила”, изригна преди малко Гонзо.

Което показва, че е пълен безпросветник по отношение на правилата. Първо имаме пас към играч на Черно море, който показва, че ще играе с топката, тръгвайки към нея. Въпросният играч е в очевидна засада, влияе на играта и чак, след като тя не е отсъдена, състезател на ЦСКА праща топката с глава към Коконов.

Гонзо, чети ги тези съдийски наръчници, те поне са повече с картинки!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *