Само в 7DniBansko.bg

На прага на мизерията, Мария се извини на своя Шиши (Уникално самопризнание)

7 Dni Bansko08.04.2017310
Фолкепавчаката Мария развя белия флаг и изправена на прага на мизерията сама да се издържа, направи мили очи на семейството, което я изгони. Както и на своя Шиши – Христян Гущеров.
Отношенията ми с Християн Гущеров са тема, която все още не искам да засягам. Не се доверявам на много хора, но имам приятели, които говорят. Ще кажа само едно “Извинявай” на цялото семейство на Християн, защото когато преди пет години ме приеха в дома им го направиха по изключителен начин. Приеха и мен и детето ми като техни деца. Християн много се грижеше за Марая. Тази скандална изповед направи певицата Мария в сутрешния блок на bTV.
“Марая израстна с Християн. Между тях има любов, която се появи от нищото. Сигурна съм, че и в бъдеще ще са толкова сплотени”, сподели миньончето и разкри, че педагожка се грижи за детето й, когато тя е на участия.
Певицата така и не разкри в развод ли са с милионерския син, но сподели, че “жената е определящият фактор, но се случват и такива неща и нека всеки говори каквото си иска”.
Тя не пожела и да разкрие дали живеят заедно с него. “Появиха се много неща за мен и него. Писа се и че имам връзка с мъж от наше приятелско семейство – и на тях се извинявам”, каза Мария явно визирайки Нико Узунов.
Попитана има ли изневяра от страна на Гущеров тя каза: “Всеки отговаря за себе си”.
“Няма да развея белия байрак и да се правя на многострадалец. Силна съм като характер, но заради нещата, които ми се случиха, разбрах, че трябва да разчитам само на себе си”, каза още Мария.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *