Само в 7DniBansko.bg

Ще повярвате ли, че това дупе е на най-новата БСП-депутатка!? Ето коя е тази Мис

7 Dni Bansko08.04.2017360
Край на Влеислава Дърева! Стига с тази Илияна Йотова! Довиждане и на Корнелия Нинова! БСП си има нов символ, при това…секс-символ!
Най-младият парламентарист в 44-то Народно събрание е Теодора Халачева от листата на БСП в Пловдив. 25-годишната социалистка бе трета в списъка на кандидатите на столетницата след водача проф. Иво Христов и директора на университетската болница “Пловдив” доц. д-р Георги Йорданов.
В ученическите си години Теодора печели награди в конкурса за красота “Мис Пловдив”, както и става лице на месеца във фотоконкурс на пловдивски сайт, събирайки гласовете на 840 души.
Тя разказа пред Нова телевизия подробности за живота си. Признава, че се надява на ведомствено жилище в София, тъй като не разполага със свое. По думите ѝ хората се интересуват от живота на политиците, тя не крие нищо.
Красавицата разказа и за най-тежкия удар, който съдбата ѝ е нанесла. През 2012 г. камион, превозващ багер, скъсва увиснали тролейбусни жици на бул. “Васил Левски” в града, а тежките кабели удрят майка й, която в този момент пресичала платното. 42-годишната жена загива на място и оставя Теодора и по-малкия й брат, който е абитуриент. Институциите си прехвърлят вината за инцидента, а шофьорът се отърва с условна присъда.
loading...

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *

loading...