Само в 7DniBansko.bg

Тя разведе един от най-известите БГ-актьори! И дори ще му ражда дете

7 Dni Bansko08.04.2017501

Поредна драма в арт-средите вече е факт!

Напуснах жена си, чакам дете от друго момиче. Това го казвам за първи и последен път и не смятам повече да се обяснявам на никого.” С тези думи актьорът Филип Аврамов сложи край на всички интриги и слухове, които се разпространяваха по негов адрес, след като се появи в публичното пространство с бременната Севинч Ибрахим (на снимката).

“Да, очаквам дете от нея, но съм омерзен от писанията по мой адрес, че още живея с жена си Милена, а пък очаквам дете от друга жена. Не е така. Искам да се остави на мира семейството ми. Това е личен живот, личен избор и касае само мен”, обясни пред “България днес” Филип Аврамов.

Само преди дни на празника на театъра 27 март той пристигна под ръка с бременната певица Севинч Ибрахим. Първоначално двамата държаха дистанция и почти никой не заподозря по-близки отношения между тях до момента, в който актьорът бе награден с “Искар” (заедно с Валери Йорданов) за изпълнението си в постановката “Ничия земя”. Тогава Аврамов страстно целуна Севинч и слуховете тръгнаха.

коментар

  • Доктор Ох сърби

    08.04.2017 at 12:44

    Еби Филипе, еби

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *