Само в 7DniBansko.bg

“Господари на ефира”, вие какви проститутки сте!? Може ли, заради сина на Халваджиян да направите това?

7 Dni Bansko28.02.201871910
магърдиж халваджиян

“Господари на ефира” отдавна се изживява като единствен морализатор на ефира. Когато обаче едно предаване се има за такова, трябва всички от екипа му да не дават поводи самите те да получават скунксове.

А сега какво излезе? Заради сина на Магърдич Халваджиян от миризливото животинче заслужават да получат и брат Джуди, и всички в продукцията!

Този месец върви допитване на кой да бъде връчен Златния скункс за цялостно творчество през миналата година. Номинирани са и двама политици. И, ако първият си заслужава – Корнелия Нинова, за провала на БСП, то какво да кажем за Радан Кънев? Не, че тази отломка нищожна от костовия кораб не е за номиниране, но далеч повече заслуги в насока разбиване на десницата има Христо Иванов. Пинокио си създаде частна партия, платена от грантовете покрай Иво Прокопиев, отказа коалиция с десни формации и се провали чутовно с 2,6 процента.

Само, че Христо Иванов никога няма да бъде номиниран за нещо лошо в “Господари на ефира”. Защото синът на Халваджиян работи в партията му и снима. Рошавият Бедо е я на протести срещу Пирин, я на такива срещу Бойко, я в подкрепа на защитени калинки.

За да бъдат честни халваджияновците към зрителите е редно да излязат и да кажат: Ние на тези и тези партии не посягаме, защото и там работи синът ни! Всичко друго е проститутска история, ама от най-долните.