Само в 7DniBansko.bg

Шокиращи разкрития от адвокат за лотарията, фалшивите милиони и заплахите от Васил Божков

7 Dni Bansko07.04.20175154

Поради небивалия читателски интерес към измамите на лотариите спрямо печелившите, гост на ПИК ТV бе адвокат Веска Волева, която работи в тази посока, за да разясни как хората могат да си търсят правата.

Както е известно, късметлията от Ямбол чичо Митко, който удари 12 млн. лв. от “Националната лотария”, всъщност няма как да получи парите си и да стане милионер.

Да ви кажа, не съм развълнувана от съдбата на чичо Митко – това, че не е получил парите си, е толкова предвидимо за нашата държава. Не знам защо трябва да ревем за пари, които не са изкарани честно и с труд, коментира адвокат Волева.

От началото на демокрацията се научихме, че не трябва да работим, а да изкараме лесни пари. Всички чакат лесни пари и търкат билетчета от лотарията, категорична е правозащитничката.

Мога да заявя, че всички тези лотарии са свързани с Васил Божков, категорична е адвокат Волева.

В началото на демокрацията моя лична приятелка дойде и ми каза, че е сменила 2000 долара, описани по купюри и отишла да ги смени в чейндж бюро на Васил Божков. От там й казали, че банкнотите са фалшиви и ги прибират. И така – взеха й парите!

Аз тръгнах да се разправям и накрая стигнах до въпросната Нове Холдинг, където в една тъмна стаичка ми казаха да не се занимавам повече с това, ако ми е мил животът. Така че, това е начинът по който са се появили богаташите от началото на прехода, категорична е адвокат Волева.

Аз на анонимници не желая да помагам, но на мястото на този човек – чичо Митко, бих написала и изпратила писмо към самата компания, която разиграва лотария. Сега кучетата се разлаяха, така че може и да му платят. Аз съм готова да помогна, ако този човек излезе от анонимност, каза правозащитничката.

Общи условия за играта не намерих, но собствеността на фирмата е публична, така че лесно може да се провери, допълни Волева.

Тези масирани реклами, които се правят – на хора, които уж са спечелили и се превъзнасят, всичко това е платено! Дори не съм сигурна дали реално са спечелили нещо, категорична е адвокат Волева.

Не си давайките парите да търкате талончета! С тези 2-3 лв, които давате, наливате пари в мелницата на някой друг! Вместо да се бутате в апартаменти да ядете кисело мляко и да чакате готови пари, върнете се на село, работете честно и си изкарвайте прехраната, призова Волева.

4 коментара

 • валентин ангелов

  08.04.2017 at 12:58

  Тази мърша божков кога ще го озаптим с няколко куршума?Боклука трябва да се разстреля.

  Reply

 • alcom4

  08.04.2017 at 21:09

  В тази красива, но тъжна и НЕ-очистена от комунистите страна, може подобни, че и по-големи измами да се случват..! У нас трябва да се създаде, паралелна, на Безразличната държавна,съдебна машина, народна, независима, строга и Безпощадно структура която, да въздава
  правосъдие за такива своеволия, на разни “лидери” или хора от върховете, на обществото. Нови хора съвременни ” Робин Худ или Вилхелм Тел, са необходими. И не точкова” отделни” личности, колкото групи за раздаване на справедливо възмездие. През целия ни, така наречен “преход” НЯМА справедливост, за обикновенните хора. Ето, защо, трябва да има възможност, тази несправедливост, да бъде прекратена. Упование на собствените сили, така ще за живеем достойно, а и на угнетителите ни ще стане “тясоно”. Заслужават това.

  Reply

  • Димитър

   08.04.2017 at 21:30

   Ти направо ме изумяваш.Човек,по времето на комунизма хората не живееха под прага на бедността и нямаше мутри като Божков и Борисов.Всичко,което се случва в наши дни,е рожба на демокрацията-мутри,наркотици,пране на пари,проституция и т.н.Комунизмът нямаше да позволи да има такива като Божков.Защо през омунизмът никой не забогатя като Божков?Точно това,което си писал,че няма справедливост за обикновените хора,го имаше през комунизма.Я си откраднал,я са те вкарали в затвора и няма мърдане.Хората бяха респектирани от закона и знаеха,че има действащи закони.И затова престъпността беше практически нулева.Както и корупцията.

   Reply

 • Цеци

  09.04.2017 at 9:44

  Преход в БГ не е имало, а само пребоядисани партиини структури-марионетки!Всичко командват комунистите и сега,чрез Бойко и останалите мултимилионери.Народа спи!!

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *