Само в 7DniBansko.bg

Хвани си кака да те отрака! Ето на какво ще учи Никол наш Григор в…

7 Dni Bansko07.04.2017530

Хвани си кака да те отрака, е казал измъченият сексуално български народ. Е, Григор Димитров го прави непрекъснато. Но не е истина в какво се е заела да го подобри кака му Никол Шерцингер!

Музикалната звезда влиза в ролята на учителка по пеене на своя любим Григор Димитров. От известно време най-добрият български тенисист има влечение към микрофона, но певческите му способности са скандални.

Затова красавицата се е заела със задачата да му преподаде няколко урока, за да не звучи като развален грамофон. Работата е там, че отскоро Григор и двамата му колеги Роджър Федерер и Томи Хаас се изявяват с музикално видео. Трито тенисисти, което се кръсти „Бекхенд бойс”, се прочу с изпълнение на легендарната песен от 1982 г. Hard To Say I”m Soryy на групата „Чикаго”.

Най-голям смях падна на гърба на нашия, а Федерер го избъзика, че звучи ужасно. В момента върви слух, че тримата дори подготвят албум и при повече свободно време ще запишат няколко парчета в звукозаписно студио в Швейцария. Дотогава световно известната певица Никол Шерцингер трябва малко от малко да вкара нашия в час с нотите, пише “Уикенд”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *