Само в 7DniBansko.bg

Ето я Рали, най-популярната българка в Америка (Снимки +18)

7 Dni Bansko05.04.2017780

Да се чете – първата българка в знаменитата ни рубрика „Жена, която обичаме”! С избора, апропо, въобще не се озорихме – едва ли има нещичко у Рали Иванова, което да не става за обичане. Увери се сам

Колкото и да тупаме мъжка гръд от гордост, че ти връчваме най-популярния български модел в Америка още във втория си брой, сме длъжни да признаем – връзката между Рали Иванова и Esquire датира още от преди четири години. Тогава в традиционното издание, посветено на най-сексапилните живи жени на планетата, американският ни татко решава да отдаде заслуженото на всички държави по земното кълбо – а в случая на България естетически тренираното око на бранда пада именно върху прелестната варненка. Непреводимото „bodylicious” – типично американска игра на думи от „тяло” и „вкусно” – е начинът, по който щатският Esquire определя нашето момиче; нещо повече – описват я като физическо превъплъщение на израза.
Тук, откъдето Ралица липсва вече десет години, се ползва със статута на реализираната американска мечта – успяла красавица с форми и съдържание, завършени с руса коса и мегаватова усмивка. Освен две появи на корицата на списание MAXIM и постоянно присъствие в челото на класацията му за най-сексапилни българки, обаче Иванова не е кой знае колко позната. За лошо? Или?

Текст и снимки: Esquire

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *