Само в 7DniBansko.bg

Голям екшън! Ваклинов не просто връчи “Скункс” на Марешки, ами му го разби в лъжливата кратуна!

7 Dni Bansko03.04.2017370

Веселин Марешки най-накрая си намери майстора. Топ-репортерът на “Господари на ефира” Боби Ваклинов не просто му връчи “Златен скункс”, ами с въпросите си направо го разби в лъжливата тиква на Новия политик.

Ваклинов извади закана на Марешки от БНТ, че неговата партия ще е първа политическа сила. На което лидерът на аптечния картел контрира, че същото били обещали и от…БСП!? Да, ама “червените” са втори, а той – последен.

Най-скандалният момент обаче бе, когато бе пуснато в ефир обещанието на Марешки, че ако партията му не е трета сила в Парламента, той ще напусне политиката. На което подсъдимият по едно и разследван по две други дела олигарх изригна, че е трета сила, защото по отделно партиите при обеднените патриоти имали по-малко гласове. Което пак не му стига, защото при това положение трета сила е ДПС, а той, ако не е лъжец, трябва на момента да си обере партакешите от Народното събрание.

Марешки пък направо започна да пелтечи от яд, когато Ваклинов го опря до стената с риторичния въпрос: “Вав вашите листи има ли стринки, шуранайки, роднини”?

loading...

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *

loading...