Само в 7DniBansko.bg

Джамбазки ги разкри! Новата идея на зелените и германска депутатка: Да превърнат Банско и Добринище в бежански центрове

7 Dni Bansko08.02.201848831
ангел джамбазки

В социалната мрежа българският евродепутат Ангел Джамбази се обяви в защита на екоминистъра Нено Димов. Поводът е исканата оставка на министъра от германска евродепутатка.

Ето реакцията на Джамбазки в социалната мрежа:

“Отново изразявам подкрепата си за министър Нено Димов – министър на околната среда и водите. Включването на крайно леви зелени екстремисти, подкрепящи ислямското нашествие в Европа срещу него, го прави по-симпатичен на нормалните българи. Германската представителка в ЕП, колегата Ska Keller, представител на „Зелените“, идва в България, за да иска оставката на български министър.

Колегата Франческа Келер е известна още с идеята си да пресели цели сирийски и други „бежански“ села в България и изобщо в Източна Европа, за да създаде атмосфера „като у дома“ за бежанците и нелегалните имигранти. Идея, безспорно екзотична, атрактивна и иновативна.

Не е известно колегата Франческа Келер, или съпартийците от крайнолявото движение на „Зелените“ да са се изказали по повод нападенията в Кьолн, Париж, Берлин или Марсилия, особено тези, извършени от лица с бежански статут. Не е известно тази крайнолява групировка да е отрекла ислямисткия тероризъм.

Напротив, наблюдава се странна симбиоза между „екологични“ екстремисти от жълтопаветен тип и ислямски фундаменталисти. Но пък се вписват чудесно в намеренията на десетината професионални розово-зелени протестиращи на грантова издръжка, десоциализирани анархисти и революционери без кауза тип Босия, Рошавия, Некъпания и Йоло Денев, които от няколко дни призовават себеподобните си в социалните мрежи да „радикализират“ протеста и да предприемат курс към гражданска война и незабавна революция.

Не е известно колегата Франческа Келер да е бранила немската природа така пламенно. В Германия, при два пъти по-малка надморска височина от България, има поне 15 пъти повече лифтове и писти от нас. За последните 2 години в Германия са построени 11 нови лифта.

Не е известно колегата Франческа Келер да знае къде и какво точно е Пирин. Но пък ние от ВМРО знаем. Затова, като любезен домакин и високопланински джентълмен, я каня на разходка в Пирин. За да види с очите си за какво протестира. А и след срещата с тримата професионални розово-зелени революционери, Босия, Manol Glishev – Манол Глишев и Йоло Денев определено ще има нужда от проветряване и разходка в планината.

Но след това ще трябва да отидем и до Германия, където, сигурен съм, колегата Франческа Келер ще поиска спиране на всякакво строителство в немските планини, демонтаж на построените съоръжения и незабавно разширяване на обхвата на „Натура“ в Германия до поне 35% от територията на страната. Иначе ще си помисля, че нелепият опит за искане на оставка на български министър има някаква друга, нечистоплътна мотивация”, написа Джамбазки.

коментар

  • Маргарита

    09.02.2018 at 13:19

    Г- н Джамбаски, браво! Поздрвявам Ви и може би сте едонственият депутат, който заслужава да носи това с гордост и достойнство. Бъдете здрав и дерзайте. Ние сме с Вас, а и сме много! Но в пловдивската си организация имате много боклук. Изчистете го, за да ви вярваме още повече.

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *