Само в 7DniBansko.bg

Падна дълго пазена тайна! Шоубизнесът в краката на най-новата двойка! Бахаров спи с красавица от “Скъпи наследници”

7 Dni Bansko08.02.201810790
захари бахаров, явор бахаров

Рая Пеева, която се вихри като отраканата Поля в „Скъпи наследници“ и играе в Младежкия театър, пази в дълбока тайна връзката си с Явор Бахаров.

Актьорът също мълчи за аферата вероятно опарен от медийния шум покрай предишната си любов с Луиза Григорова. Въпреки това от профила на Бахаров в Инстаграм показват, че двамата живеят заедно. Кадрите са от морския бряг, където те къмпингуват с огромна компания и се наслаждават на природата, макар че понякога им се налага да остават на хляб и лютеница.

Явор ревнува от постоянните професионални ангажименти на Рая, докато продуцентите сякаш са забравили номера на неговия телефон, писа „Галерия“.

Тяхната страст избухнала с пълна енергия след триумфа на „Пеещите обувки“ на Радослав Спасов и покойния Георги Данаилов, в който Рая играе Леа Иванова. Драмата за живота на голямата певица и битието й с Еди Казасян изстреля актрисата на гребена на вълната – особено след наградата от журито на Московския кинофестивал. Рая е носител и на „Икар“ за дебюта си като Алис в „Отблизо“ в театър „Възраждане“.