Само в 7DniBansko.bg

Протестите срещу Банско обслужват и Румъния! Нещо страшно ще се строи там, което да удари България

7 Dni Bansko06.02.20186860
протест против Банско (14)

Министър Нено Димов отново взе отношение по протестите за ски зоната Банско: „Тук говорим за две групи. Едната има чисто политически цели и има политически опорки. Тя манипулира и подвежда другата група. Там говорим само за водохващане и питейни нужди. Дори планът да говори едно законът забранява, което е по-важно. Аз разделям тези, които стоят отпред и тези, които вървят отзад и са заблудени. Имам задължението да спазвам закона. Не можем да спрем развитието на туризма. Искаме по-високи доходи и пенсии – те трябва да дойдат отнякъде“.

„Тази концесия няма да се реализира скоро“, отбеляза Нено Димов.

Той разкри и нещо изключително страшно за родния зимен туризъм, който продължава да е все така блокиран от продажните зелени. Май вече е ясно откъде е и новият им приток на пари. „Румъния проектира огромна ски дестинация, за да измести България. В Европа има построени 274 съоръжения и никой не протестира“, разкри министърът на околната среда.

Припомняме, че в челото на протестите на паветата са членове на няколко провалени политически проекта, които при бабуването си не криеха, че са протежирани от румънци като г-ца Маковей.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *