Само в 7DniBansko.bg

Луда е! Бедна ви е фантазията с какъв се е чукала Емилия докато е раждала деца и на Коко Динев

7 Dni Bansko06.02.201899430
емилия

Близък до бившия й съпруг Коко Динев обаче разкри, че смуглият баровец Жорж Башур е опитал от меда на Емилия години преди развода с хазартния бос от ВИС-1.

Истината е, че фолк певицата спи с арабина, който на 21 юли ще стане на 44, още от 2013 г. Още тогава започнала да излиза на вечери и ходила на почивка в Дубай с бизнесмена, който иначе е роден в София”, отсече информаторът ни. Блондинката призна за любовта си едва година след като се раздели с бащата на двете си деца.

Пред телевизионните камери Емилия обясни, че с богаташа, който се занимава със строителство, търговия на едро, покупко-продажба на имоти и т.н., се познават от години, но и двамата са били обвързани. Истината е обаче, че аферата им започва, докато тя е омъжена за Коко Динев, а Жорж Башур – за родената в Москва красавица Екатерина. „Ако знаех, че любовта ни ще е толкова силна, още преди време щях да се впусна в тази връзка, но за всяко нещо си има време. Сега и двамата сме свободни”, радостно обяви  чалга изпълнителката.

За раздялата си с висаджията Емилия заяви: „Нас ни разделиха битовизмите, отношението по-скоро. Човекът, който бе до мен, не се държа така, сякаш аз съм първата, най-важната. А аз него го поставях на първо място”. Брюнетката обаче премълча, че се метнала в леглото на бизнесмена с арабски корени, подтикната от изневерите на безбройните изневери на Коко, както и заради жестокия побой, който бизнесменът й нанесе лятото на 2013 г.

столичния хайлаф се шушука, че в един момент изпълнителката на „По-силна ставам” прекратила срещите си с арабина. Скоро след като родила дъщеря си Мира красавицата се отчаяла, че отношенията й с хазартния бос няма да ги бъде, затова отново подновила аферата си с Башур.

Двамата с Жорж редовно се натискаха по столични заведения още преди 5 години. Дори ходиха заедно в Дубай, разбира се, инкогнито”, заявиха пред вестника ни запознати с интригата.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *