Само в 7DniBansko.bg

Прочухме се! Тази снимка от Банско ще шокира света! Веднага арести и оставки!

7 Dni Bansko05.02.201872720
Откриване сезон Банско 2018 (1)

Ако тази снимка тръгне да се разпространява, със сигурност ще шокира света. Никога и никъде не е имало по-дълга опашка на ски-зона! Та тя влиза в града!

Фотото е на Лазар Варин и е от днес. В Банско, заради зимната ваканция на учениците, няма нито едно свободно легло, а мераците на хората за зимен спорт са огромни.

Липсата на втори лифт обаче убива всичко това. Тук вече не говорим просто за някакви зелени крясъци, тук става дума за платена политика срещу България, която цели да нанесе загуби на страната за стотици милиони, като се изгонят туристите от зимните ни курорти. Цели децата да не бъдат приучавани към спорт, за да може после лесно да ги дърпат в разни секти и джендър-формации. Цели удар по бюджета и поставяне на карта повишението на заплатите, на лекарските заплати, на полицейските…

Тази опашка днес е опашката на Гущера, на мафията на Зелените! Тя трябва да бъде отрязана час по-скоро от Прокуратурата. И всички, които се борят срещу националните ни интереси, срещу децата ни, да бъдат осъдени.

Време е партийните им митинги по паветата да бъдат забранени! Да ходят да стачкуват в разсипаната от Тома Белев Витоша. Време е този зелен Пеевски и жена му да бъдат разследвани за чуждестранните им сметки. Тази последната има наглостта да излезе и да каже, че Банско не трябва да е ски-курорт, а конгресен такъв! След днешната опашка на лифта е хубаво да хване скалъпения си доклад и да си го завре в…

Време е и за оставка на министър Ангелкова! При опашки като днешната, тя ни успокоява че след 5-6 години ще има втори лифт! Не! Той трябва сега и веднага! И щом министърът на туризма не осъзнава това, да отива министър на кокошките. С тях ще намери общ език.