Само в 7DniBansko.bg

Край със секс-терминатора Георги Иванов! Вижте кой забрани на Гонзо да гони ку.вите по столичните барове

7 Dni Bansko05.02.201826180
гонзо

Безработният треньор по футбол Георги Иванов – Гонзо се е кротнал при жена си Мариета в София, след като бе натирен от „Черно море”. Съпругата взела нещата в свои ръце, след като научила, че една от причините за уволнението му била прекалената употреба на алкохол.

Във Варна Гонзо го беше ударил на живот, което му се отрази и на треньорската работа. След като го освободиха, големият бивш нападател на „Левски” се прибра в София при семейството си. Мариета, която години наред му прощаваше изневерите с елитни бръмчалки като Цеци Красимирова,  сега ударила по масата. И заявила, че вече й дошло до гуша от изцепките на мъжа й. След конското 41-годишният Гонзо си подвил опашката и се заклел, че най-сетне ще влезе в правия път. Поел също и ангажимент да ограничи алкохола.

Докато чака оферти, Георги Иванов не се отделя от Мариета и сина си Александър, който вече навърши 18-години. През последния уикенд Гонзо и жена му бяха забелязани в един от столичните нощни клубове, в компанията на бившите футболисти Георги Пеев и Захари Сираков. На тяхната маса беше и волейболният национал Теодор Салпаров с гаджето си Ралица Паскалева. Цялата вечер Гонзо спазвал поведение и изпил само две уискита, твърдят очевидци, пише “Уикенд”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *