Само в 7DniBansko.bg

Първо в 7DB: 500 ултраси на ЦСКА окупират къщата на Бойко Борисов!

7 Dni Bansko02.04.2017740

София е пред военно положение, което в понеделник може да минира дори държавата, научи 7DniBansko.bg! Според наша информация от членове на фенклуба на ЦСКА, които и допреди малко бяха в Борисовата градина, над 500 души са искали да тръгнат да окупират къщата на Бойко Борисов в Банкя.

Причината е, че неговият депутат от Симитли – Стефан Апостолов, както и касичката на ГЕРБ – Веселин Мишев, отрязаха главата на “армейците” в дербито с Лудогорец, оставяйки тима на Кирил Домусчиев да вкара два гола от явни засади. Самият Домусчиев пък парадира с това, че Бойко Борисов едва ли не му е работник, който ходи да открива заводите и стадионите му.

Всичко това предизвика взрив в агитката на ЦСКА и най-лудите глави от нея тръгнаха към Банкя. Добре, че тарторите проявиха малко мисъл и засега уталожиха протеста. Очаква се обаче той да стартира с пълна сила пред къщата на Бойко Борисов в понеделник, когато делегация на феновете ще иска среща с него.

Допълнителен мотив за недоволството им е идиотското поведение на синдичката Дора Милева. Възрастното бабе от Кърджали иска да пробута емблемата на ЦСКА на Кирил Домусчиев, който стои зад проекта ФК Обеля 1948. Ако и това се случи, хиляди фенове ще затворят София!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *