Само в 7DniBansko.bg

Не закачайте това момиче в Банско! Бие много лошо

7 Dni Bansko01.04.2017650

Спортът в Банско има още един повод за гордост. Катрин Гемкова – състезателка в Таекуондо клуб “Hawk” с треньор Николай Кехайов, след няколко дни започва подготовката си в Благоевград за европейското първенство в Ливърпул. След изключително успешното си представяне на Държавното първенство в Пловдив, Катрин  ще защитава честта на България на европейския подиум.

Момичето е от 8-и клас в ПГЕЕ – Банско. С таекуондо се занимава от 6 години. Тя не просто е запалена по този спорт, а му е напълно отдадена. Посвещава му цялото си свободно време. Тренира усърдно, дава всичко от себе си, срещу което вече получава и множество отличия.

Носител е на син колан. Колекцията й от медали е завидна за нейните 14 години – 3 златни, 1 сребърен и 2 бронзови.

За Катрин започващото на 24 април Европейско първенство няма да бъде първо състезание в чужбина. Тя вече е е участвала в надпревари в Словения и Босна и Херцеговина.

Младата надежда тренира и кик-бокс, където също е достигнала сериозно ниво. Убедени сме, че още представители на банската школа ще се развият като Катрин и градът ще се превърне в един от центровете за тези спортове.

А вие момчета, ако видите красавицата на улицата, не я закачате настоятелно. Бие много…

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *