Само в 7DniBansko.bg

Лоша новина! Един от шефовете на ЦСКА 1948 се самоуби!

7 Dni Bansko31.03.20171640

Изключително лоша новина, удряща по амбициите за морал и правда, застигна аматьорският футболен ЦСКА 1948! Не е ясно как клубът ще се оправя от тук нататък с младия и напорист Никола Газдов.

Защото Газдов се самоуби! Пробвалият се да върти бизнес със зелена енергия и край Банско в партньорство с Иво Прокопиев “зелен”, направи самоубийствено изявление, което удря и по майка му – шармантната домусчиева (за)държанка Теменуга Газдова.

Ей сега стана страшно за Марешки! Вижте новото обвинение на Прокуратурата

“Парите ни не са от КТБ”, така вчера Газдов се опита да жегне Гриша Ганчев след търга за емблемата на ЦСКА. Както е известно фалиралата банка е кредитор на бизнесмена за завода му край Ловеч, произвеждащ български автомобили.

Днес обаче бе изваден крайно неприятен факт за Газдов. Майка му е била изпълнителен директор на банката, заедно с Цветан Василев! Т.е. точно неговите пари, с които участва, са заработени от мама в КТБ! След напускането на Корпоративна банка пък г-жа Газдова започва работа при новия #КОЙ – Кирил Домусчиев, откъдето трупа другите пари.

Е, вече не само за Газдов, но и за ЦСКА 1948 е скандално да иска да купи емблемата с пари от завлечени в КТБ вложители и бизнеса на Домусчиев, при който дори загиват хора, како се случи в Пещера!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *