Само в 7DniBansko.bg

Изобличен: Сярата в горивата на мошеника Марешки разбиват двигателите ви!

7 Dni Bansko30.03.2017521
Няма картел, няма и монопол. Марешки се беше фокусирал върху това. Ако уважава решението на държавните органи, ще спре да говори. Това заяви в “Здравей, България” председателят на Българската петролна и газова асоциация Андрей Делчев.
“Олигопол е, когато на върха на бизнес пирамидата има няколко фирми, които имат преобладаващ държавен дял. Няма монополна фирма в пазара на горивата. Който използва тази дума бърка. Имаше доста разследвания срещу Марешки по време на изборите и те показаха от една страна данъчни вериги за измами свързани с бизнеса на Марешки и второ некачествени горива. Това е опасно за автомобилите на хората, а и това беше начин за купуване на гласове”, каза той.
“Сярата, която е намерена в горивата му действа зле на двигателя ви. Марешки си купува посредници, те пък му продават гориво на по-ниски цени”, добави той.

коментар

  • САШКА

    30.03.2017 at 12:04

    АМИ КАТО СЕ ЗНАЕ ВСИЧКО ТОВА ,И ЧЕ ТОВА Е МОШЕННИК ЗАЩО ДЪРЖАВАТА НЕ ГО АРЕСТУВА ,А ГО ОСТАВИ ДА ПЛЮЕ СРЕЩУ НЕЯ И ДА ВЛВЗЕ В ПАРЛАМЕНТА. КОЙ Е ПО-ГОЛЕМИЯ МОШЕННИК?

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *