Само в 7DniBansko.bg

Взрив във футбола! Собственикът на боулинга в Банско спира търга за емблемата на ЦСКА!

7 Dni Bansko29.03.2017540

Собственикът на боулинга в Банско Вълкан Стойновски заяви, че ще спре търга за емблемата на ЦСКА заради поредица от закононарушения и злоупотреби. “С изненада научих, че моите земи в Карадере, област Бяла, са били преместени в активите на ЦСКА и ще бъдат разпродадени на търг. Имам всички документи за тези имоти и ще ги депозирам в Софийския градски съд”, уточни Стойновски.

Предприемачът добави, че ще инициира среща със синдика Дора Милева, която е оторизирана от съда да проведе търга, насрочен за утре в Борисовата градина.

“Ще разговарям с г-жа Милева и ще я запозная със ситуацията. Ако тя не спре търга, то тогава ще я дам на прокурор”, категоричен беше Стойновски пред БЛИЦ. Припомняме, че тези земи бяха заложени от предишните собственици на ЦСКА Димитър Борисов и Иво Иванов.

Интересното в случая е, че Стойновски не принадлежи към бизнес лобита и позицията му по този казус е принципна. Той уточни, че по никакъв начин не иска да забърква в отношенията в ЦСКА а настоява законите да бъдат спазени. Бизнесменът се ползва с добра репутация и е известен като инвеститор в сферата на туризма и винарството.

loading...

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *

loading...