Само в 7DniBansko.bg

Голям скандал в bTV! Венелин Петков вдигна мерника на Юксел Кадриев, заради дискова херния и…гадже

7 Dni Bansko27.01.201828600
юксел кадриев

Стари болежки надвиснали отново над главата на Юксел Кадриев, който едва ходел на работа и ядосвал шефа си Венелин Петков с честите си гафове.

Новинарят не можел да изпълнява задълженията си заради непрестанните болки в гърба, които изпитвал вследствие на възпалената му за сетен път дискова херния. Лошото време веднага повлияло на Кадриев и той изпитвал дискомфорт.

Още при първия симптом притичал в болницата, но оттам му казали, че ще се оправи, ако остане да лежи. Понеже отпуските в Би Ти Ви трябвало да се планират месеци преди това, а болничните не се толерирали, Юксел се разминал с болничното легло, но си взел цяла торба лекарства, които да го върнат в строя, писа „Ретро“.

За жалост обаче, проблемът му бил хроничен и нелечим заради усложненията, които получил преди няколко години. Тогава той бе приет във ВМА по спешност и му бяха правени три последователни операции, които го отърваха от дисковата херния, но само временно.

В момента само посещението на минерални бани му помагали.

Неразположенията му се отразявали зле и на самочувствието. Юксел изгарял от любов по изкусителна блондинка от Варна, която макар да била почти негов набор, изглеждала като 20-годишна, а той напоследък се чувствал като старец.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *