Само в 7DniBansko.bg

Гриша Ганчев изгонил от Ловеч любовницата на Венелин Петков, била секс-машина

7 Dni Bansko25.01.201844860
николета маданска

Как директорът на новините в БиТиВи Венелин Петков се е хванал с такава бръмчалка като Николета Маданска, чудят се в нюзрума на сриващата се телевизия.

Въпреки, че изглежда приятен мъж, Петков бил всъщност страшен темерут, поради което много малко жени се връзвали да влязат повече от веднъж в леглото му. Напористата Маданска обае успя да му сложи хомот и вкъщи, и на работното място, където започна скорострелно да се издига.

Николета имала амбиции дори за нещо повече от обикновена спортна репортерка, поради което е взела да плете интриги срещу една от топ-водещите на новините с надеждата да седне на нейното място.

Нищо чудно идеята за това да се е родила на един от редовните секс-воаяжи на Петков и Маданска до Банско. В БиТиВи се майтапят, че лесно разбират какво се е случило там. Ако Петков се върнел ядосан от Маданска от курорт №1 на Балканите, веднага нареждал да започва плюене по втория лифт над града.

Самата Маданска пък е легенда със своите секс-похождения. Навремето лично Гриша Ганчев забрани на напористата репортерка да стъпва в Ловеч. Причината – била истинска секс-машина и омаломощавала една от звездите на отбора, която едва ходела по време на тренировка.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *