Само в 7DniBansko.bg

Срамота! Г-н президент Радев, видяхте ли резултатите в Пиринско?

7 Dni Bansko27.03.2017360
Излязоха официалните резултати за гласовете в Пиринско след 100 процента обработени бюлетини. Резултатите са срамни! Срамни са за…президента Румен Радев:
37,23 – ПП ГЕРБ
23.32% – БСП ЗА БЪЛГАРИЯ
13.35% – ДПС
9.28% – ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ
2.73% – РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК
2.54% – ВОЛЯ
Г-н Радев, да виждате някъде зелените рекетьори от Да, България? Няма ги! Бяха пометени от народния вот в Пиринско. Хората, които обичат и живеят с Пирин планина показаха червен картон на натрапниците от паветата.
Същите тези натрапници ви командват вас какви решения да взимате за Пирин. Не е сериозно. Както за авторитета ви на уважаван военен, така и за имиджа ви на народен любимец.
Защото същият този народ, който унижихте с решението си за Пирин, утре може да вдигне червен картон и на Вас. Както го направи с със съветниците ви от зеления рекетьорски сбироток “Да, България”!
Хубаво е да го помнят и тези, дето ще застъпят пак на власт. Защото до един обещаха нещо и за втория лифт в Банско, и за ски-зоната в Добринище, и за тази над Разлог и въобще кълняха се, че ще са гарант за превръщането на целия регион в истинска туристическа дестинация.
Е, чакаме!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *