Само в 7DniBansko.bg

Жените с малки цици явно са и злобни! Вижте как новата синоптичка на “Нова” захапа Деси Банова, че скочи в президентското легло

7 Dni Bansko19.01.201860770
деси банова

Новата синоптичка на “Нова телевизия” Нора Шопова бяга като дявол от тамян от каквито и да е сравнения с легендата Деси Банова. Зъб ли й има, нещо друго ли е, скоро ще разберем.

Шопова даде интервю за “168 часа”, в което на всеки въпрос за Банова, реагира нервно.

“Наистина някой ден мога да се омъжа за президент. Ако моята половинка реши да се кандидатира за такъв, според мен би бил страхотен държавен глава. Това е единственият вариант за мен, друг няма”, удря Шопова по решението на Банова да влезе в леглото на Росен Плевнелиев.

“За мен е важно да се представя добре, но не за да заменя достойно Деси Банова, а за да представя себе си отлично. Защото според мен най-важно е това как се чувства човек в собствената си кожа. Всеки има отговорност спрямо собствените си постижения, а не към чуждите”, добавя още по адрес на предшественичката си моделката.

Тя обаче явно има комплекси от това, че е доста плоска отпред, поради което избягва и голите снимки: “Когато подписвах договори с чужди агенции, в квадратчетата с въпросите – дали съм съгласна да се снимам гола, по бельо, дали имам татуировки, пиърсинг и т.н., аз винаги съм отговаряла с “не”. Имам тук-там снимки по бански, които са полароиди. Не блестя с кой знае какви пропорции и не се чувствам достатъчно атрактивна, за да се снимам гола”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *