Само в 7DniBansko.bg

Голям скандал в “Нова телевизия”! Питаха този бездетник откъде го финансират и той напълни студиото с плюнки

7 Dni Bansko19.01.201821620
3

Поредна голяма излагация се наложи да изживее зеленият бездетник Андрей Ковачев. Човекът с мазната коса, размазван вече на няколко пъти като плюнка от Илиана Раева и други известни наши личности, този път се яви в студиото на “Нова телевизия” с невъзможната мисия да обясни, че “шайка псевдоеколози” не са рекетьори. За такива ги обявиха хората, които дават хляб на над 80 процента на населението на България – 4-те работодателски организации.

Драмата на Ковачев обаче започна, когато го попитаха кой финансира тези “рекетьори”, за да работят срещу развитието на България. Бездетникът взе буквално да плюе по бюрото в пристъп на ярост, но за пореден път отказа да отговори конкретно на въпроса. Наложи се за гостуването на хората по следващия въпрос от екипа на Виктор Николаев да забърсват бюрото…

Представителят на работодателите Васил Велев пък съвсем занити Ковачев, като разкри, че заради такива “еколози” се забавят инфраструктурни проекти, които са в състояние да измъкнат България от дъното на класацията за най-бедна държава в Европа!