Само в 7DniBansko.bg

Тази чалга-икона отмъсти така на съпруга си, преспал с магазинерка: Извая се във фитнеса и заби страшно богат…

7 Dni Bansko14.01.201816130
татяна
Татяна пусна снимка във Facebook, на която позира с екп за фитнес, видя HotArena.

Певицата е известна със страста си към тренировките, а атлетичното си тяло вае в собствена фитнес зала, която се намира в Съединение. Самата красавица разказа, че не може да живее без спорт и ежедневно ходи да вдига щанги, играе на боксов чувал, а за добро настроение прави кардиотренировки поне два пъти в седмицата.

И това явно дава резултати, защото Татяна изглежда повече от добре, както се вижда от снимката. Стегнато тяло, плочки на корема, прекрасна визия.

В началото на миналата година певицата се разведе със съпруга си след 18 години брак. Татяна го изрита от семейното ложе след поредната му изневяра и то с… магазинерка в хранителен магазин. Със сигурност към днешна дата неверникът съжалява, че е изпуснал такава супер мацка.

Освен с ослепителна визия тя си го върна тъпкано на бившия си, като си хвана любовник, за който колежките й говорят, че е богат емигрант в Америка. Баровецът, българин по произход, обезпечавал финансово живота на любимата си, дори спонсорирал турнетата й отвъд океана.