Само в 7DniBansko.bg

Който гласува за тези хора на Марешки е идиот! Две помакини, роми и любовница (ексклузивни снимки)

7 Dni Bansko24.03.20172260

След малко приключва предизборната кампания. Всяка партия показа лицата си в ефир, обясни програмата си, даде да се разбере какво се очаква от нея.

Без една! За 30 дни Веселин Марешки не допусна нито едно лице на “Воля” до ефир. Което означава, че или го е срам от тях, или не са за показване. Което май пак е същото.

За първи път ето лицата на част от хората на Марешки!

ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЯХ!?

САМО ГИ ВИЖТЕ!

ТОВА ЛИ Е БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Да бяхме видели коя е тази Гергана Славова, дето такива неща е направила на Марешки, че сега цялата и рода ще влиза в Парламента! Кака Гери (на първата снимка) е водач на листата на ВОЛЯ край морето. Освен нея в кандидат-депутатските листи на ВОЛЯ са съпругът й Иван Стефанов – в Благоевград и Кърджали (на втората снимка), майка й Калинка е втора във Враца (на третата снимка), баща й Желязко е водач в Ямбол и Хасково (на четвъртата снимка) и сестра й Деяна – втора в Добрич и четвърта в Плевен.

ФАМИЛИЯ СЛАВОВИ!

Роднините на политика също са добре застъпени в листите – в един от най-желаните и оспорвани райони – 23 МИР-София, водач е лелята на Марешки – Албена Найденова (на първата снимка). Тя беше назначена в Изпълнителната агенция по лекарствата преди няколко години и разпореждаше кой инспектор да проверява конкурентите на аптеките на Марешки. Албена Найденова води и в 23-и МИР, и в София област. Дама с фамилия „Марешка“ е четвърта и във Варна. Тук е и братовчед му Светлозар Чорбаджиев (на втората снимка), познат на варненци със скандалните си сделки с новопостроени кооперации. Той е и собственик на фирмата, съборила миналото лято сграда-паметник на културата в центъра на града. Според бизнесмена, тя „паднала сама“. Очевидци обаче твърдят, че старинната фасада била старателно бутана с метални лостове от работниците на Чорбаджиев преди да рухне.

ЛЕЛЯТА И БРАТ’ЧЕДА

Втора в столична листа е и Боряна Георгиева (на първата снимка), регионален директор за аптеките във Варна. Дамата е особено близка до сърцето на бизнесмена, даже в един момент живееше в къщата заедно с…жена му! Тя е втора и в Сливен. Във варненската листа пък е майка й Евгения Димова (на втората снимка). Тя е и втора в Перник.
ЛЮБОВНИЦАТА И МАЙКА И
Трета във Варна е Дилбер Вейсалова (на първата снимка), която движи аптечния му бизнес тук и дълги години беше общински съветник от поредната партия на Марешки. Сестрата на Дилбер Вейсалова, Гюлер Мерданова (на втората снимка), която е регионален директор за Разград на аптечния бизнес, е водач на листата в Разград и втора в Русе.
СЕСТРИТЕ ПОМАКИНИ

Haй-нoвият пoлитиĸ ce oĸaзa гoлям xитpeц ĸaтo e cпaзapил дa нaпpaви дeпyтaти милиoнepитe oт цигaнcĸи пpoизxoд Maĸcим и Hинa Mитĸoвa. Жeнaтa вoди лиcтaтa в Πлoвдив, a в oблacттa e тpeтa. Maĸcим Mитĸoв xитpo e зaмacĸиpaн пoд пocтaвeни лицa близĸи дo Mapeшĸи в xacĸoвcĸaтa и блaгoeвгpaдcĸa лиcти нa пapтия BOЛЯ. Xитpo пo цигaнcĸи лъжoвнo, Mapeшĸи e пpeдвидил дa вĸapa цялoтo poмcĸo ceмeйcтвo в пapлaмeнтa.Cpeщy ĸaĸвo ,мoжeм caмo дa гaдaeм?

ЦИГАНСКАТА ФАМИЛИЯ

А ЗНАЕТЕ ЛИ ОЩЕ КОЛКО ТАКИВА ИМА В ЛИСТАТА НА МАРЕШКИ!?!?!?

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *