Само в 7DniBansko.bg

Икономов: Не се колебайте, гласувайте за банскалията Александър Мацурев! Вие го познавате

7 Dni Bansko24.03.2017170

Кметът на Банско Георги Икономов призова чрез профила си във Фейсбук съгражданите му да подкрепят Александър Мацурев на изборите в неделя.

Уважаеми съграждани,

В неделя са изборите за Народно събрание. За да търсим бъдеще за нас и децата си трябва да гласуваме! Да гласуваме с разума си и да отсеем “зърното от плявата”, защото тези избори са съдбоносни и в това вече няма никакво съмнение.

Нашата общност в община Банско има своя шанс да даде гласа за един достоен човек, моят заместник кмет Александър Мацурев. Вие добре го познавате, познавате работата му, семейството му и гражданското му поведение. Знаете колко е достъпен и съпричастен към вашите проблеми, и колко активен е при решаването им.

Затова, не се колебайте, гласувайте за този млад човек, за банскалията Александър Мацурев, чийто род е с дълбоки корени, не другаде, а тук, в нашия град. Като трети в листата на ГЕРБ, той е единственият наш съгражданин, който има шанса да ни представлява в Парламента и това не е само негов шанс, а шанс, преди всичко за града ни, за общината ни, за цялото Местенско направление на Областта.

ПОДКРЕПЕТЕ ГО!

Направете го с ясното съзнание, че вашият глас няма да бъде напразен, няма да бъде безсмислен акт за чужди каузи и интереси, а за вас самите, и за нашия общ дом – общината ни! С този апел се обръщам към вас, броени часове преди изборите в неделя! Нека разумът победи с номер 11 и с интегралната бюлетина и с 3 в преференциите за Мацурев!

НАПРАВЕТЕ ГО!

loading...

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *

loading...