Само в 7DniBansko.bg

Чухте ли Гриша Ганчев: Който е създал Марешки, да вземе мерки, че…

7 Dni Bansko24.03.2017830

Има един човек, който от повече от 20 години е фактор в Българския бизнес. При това какъв! Става дума за босът на ЦСКА Гриша Ганчев, който и до ден-днешен си остава единственият българин, направил частна сделка с мултинационална компания като “Шел”, на която даде под аренда бензиностанциите си преди време. Още в края на миналата година Ганчев каза кой е Веселин Марешки и какви са вредите от него:

Едно лице г-н Марешки решило да става политик чрез бензиностанциите си. Той боя народ подлъга в държавата. Като е толкова способен бизнесмен, да каже откъде купува този бензин, защото и ние в “Петрол” искаме от там да взимаме, да каже кой го снабдява този човек. Ще кажат че е търговска тайна. Но ако там се играе с ДДС, което е 20 процента, е нормално да е по-ниска цената, да е  30 стотинки по-малко. Тръгва да ми говори за картели. Чакай малко, бе, мен ме е срам. Аз се срещам с нормални, земни хора като се прибера или отида на стадиона. И те ми викат: Гриша, не се ли напечели ти, откъде накъде Марешки продава 30 стотинки по-евтино?”.

Това е много гнусна инсинуация. Аз ще поставя въпроса пред асоциацията проверките, под които е поставен “Петрол”, а и и другите фирми, да бъдат и при него. Да видим неговите доставчици. Ще искаме тези, които снабдяват и новия политик г-н Марешки, да снабдяват и нас.

Ако аз искам да се кандидатирам за политик и трябва да плащам за ТВ-време да ми слушат глупостите хората, ще струва много пари. А по-добре да загубя в 3 бензиностанции по 30 000 на месец и ето ти една превъзходна кампания. Ама това, че ще излъжа 200 000 души, майната му.

Ако тези, дето сме били картел, решим да вдигнем маркучите, как с неговите 4 бензинстанциики ще зареди всички коли, новия Робин Худ. Плюс това име колегиално отношение. Монополи, изсмукали сме живата кръв на държавата, посегнали сме на най-бедните…Чакай, бе, извади доказателства, дай калкулация, себестойност, колко е акциза, колко е ДДС-то и тогава виж какви играчи има в бизнеса и кажи не ставате, бе, крадете.

Този, който го е създал Марешки, да си вземе мерки, защото ще се стовари на неговата глава!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *