Само в 7DniBansko.bg

Това е края! Коко Динев спешно посланик в Лондон!

7 Dni Bansko23.03.2017180

Брутален гаф допуснаха редакторите на Нова телевизия по време на директно включване от Лондон, където вчера терористичен акт отне живота на петима души.

За да научат зрителите на медията има ли пострадали българи след нападението, по телефона в ефир беше включен посланикът на България във Великобритания Константин Димитров.

Дотук нищо нередно. Шокът за зрителите дойде секунди по-късно, когато над името на посланика, изписано в лентата отдолу, се появи снимка на бизнесмена Коко Динев.

Естествено чутовната излагация бързо беше поправена, но наблюдателни зрители успяха да запечатат момента и да го разпространят в социалните мрежи.

Проверка на ПИК в сайта на Нова телевизия показва, че централната емисия новини от 22 март, в която е допуснат гафът, е качена в секцията с видеа. За изненада обаче във видеото не може да се види снимката на Коко Динев. А щателното преглеждане на качената емисия разкрива накъсване на звука точно в момента, в който фотосът на бизнесмена трябва да се появи на екран, вместо този на посланик Константин Димитров.

Все още никой от медията не е коментирал допуснатата грешка, която предизвика лавина от шеговити коментари в социалните мрежи. Във Фейсбук дори върви скрийншот от гафа, придружаван с текст: “Лондон на три Кошари!”

loading...

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *

loading...